Aanbod


☼ Mindfulness training (MBCT) voor bedrijven
☼ Mindfulness training (MBCT) voor vrouwen
☼ Mindfulness coaching
☼ Stilte dag (deel)


8 weekse mindfulness training (MBCT)

– voor bedrijven –

Wil jij, preventief, een mindfulness training organiseren binnen jouw bedrijf?

Cijfers wijzen uit dat psychische klachten van werknemers de samenleving samen 1 miljard euro kost. Preventief intunen op de mentale gezondheid van de werknemers binnen jouw bedrijf is dus geen overbodige luxe.

We rennen onszelf snel voorbij tijdens het drukke leven en zo ook op het werk. Zo kan er stress of angst ontstaan. Een burn out ligt hierdoor sneller op de loer. Mindfulness is hier bewezen effectief voor. In deze 8 weekse training, die op lokatie naar keuze kan plaatsvinden, worden verschillende elementen staps gewijs besproken. Een combinatie van theorie en oefeningen zorgt ervoor dat mindfulness snel toegepast kan worden.

Klik hier mocht je nog íets meer willen lezen over mindfulness en wat het, door middel van de training, kan brengen. Vragen beantwoord ik ook met liefde!


8 weekse mindfulness training (MBCT)

voor vrouwen

Deze mindfulness training is voor jou, vrouw.

Leeftijd of levensfase speelt geen rol tijdens deze training. Vrouw, moeder, postpartum of met oudere kinderen, wensmoeder, zwanger! Leven met de schommelingen tijdens je cyclus, zwangerschap, (nieuwe) moeder zijn en balans creëren in deze rol en gewoon voor jou tijdens welke strubbelingen dan ook in jouw leven.

Leren luisteren naar jezelf is een kernelement. Als je leert hoe je op je innerlijk kunt vertrouwen, is dat de weg naar wat voor jou het beste is.

We zijn vaak druk bezig met zorgen (vooral voor anderen), het huishouden, werk, sociale contacten, to do’s en meer. Al deze dingen zorgen ervoor dat we veel in ons hoofd zitten. Hierdoor zit je vaak niet lekker in je vel.

Onze geest produceert voortdurend gedachten. Het is een eeuwige analist, een probleemoplossende specialist die alles in een handomdraai regelt. Hoewel ze creatief kan zijn met de verhalen die ze projecteert en met de fantasieën waaraan ze gehecht raakt, kan ze verbazingwekkend onnauwkeurig zijn wanneer het aankomt op het waarnemen van de werkelijkheid. Leren om onszelf niet te identificeren, loslaten en accepteren is een groot onderdeel van de cursus.

En ik pretendeer niet dat het leven dan zonder slag of stoot gaat. Het maakt je weerbaarder, je weet hoe je met situaties, angsten, stress of depressieve gevoelens om kunt gaan.

Klik hier mocht je nog íets meer willen lezen over mindfulness en wat het jou, door middel van de training, kan brengen. Jouw persoonlijke vragen beantwoord ik ook met liefde!


Coaching

voor vrouwen –

Ervaar jij onbalans, onrust, stress, angsten, negatieve gevoelens of gedachten in jouw leven? Een mindfulness, 1 op 1, coachings traject is op basis van de 8 bijeenkomsten van de MBCT. We kunnen hier dieper ingaan op jou specifieke vraagstukken of klachten. Je leert onder andere zelf onderzoek doen en je gewoonte en negatieve gedachten en denk patronen herkennen én erkennen.

Klik hier mocht je nog íets meer willen lezen over mindfulness en wat het jou, door middel van een coaching traject, kan brengen. Jouw persoonlijke vragen beantwoord ik ook met liefde!


Een dag(deel) in stilte

voor vrouwen –

Mindful bewegen. Verschillende soorten meditaties en visualisaties. Dit is een combinatie van liggen en zitten (mag ook op een stoel als een meditatiekussen onprettig voor je zit). Koffie/thee pauze in stilte zodat je niet bezig hoeft te zijn met sociaal gedrag. In het moment ervaren, even niet bezig met je allemaal nog moet doen. Alleen in het nu zijn, met jezelf!

Gun jij jezelf dit…
Kijk in de agenda voor de data en om je aan te melden.